banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

AK Parti Siverek Siyaset Akademisi sertifikaları verildi VİDEO

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, Nusret Urmak, İl Yönetiminden Mehmet Canpolat ve Siverek İlçe Yönetimi ile Siyaset akademisi katılımcılarının hazır bulunduğu törende dereceye girenler sertifikalarını aldılar.

 

Sertifika töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Neredeyse her hafta Şanlıurfa’da hükümetimizin bir bakanını misafir ediyoruz. Haftada bir çevre illerde veya Ankara’da programlara katılıyoruz. İmkanlar dahilinde ilçelerimizde düzenlenen programlara iştirak ediyoruz. Siyaset Akademisini ilk olarak AK Parti düzenledi. Ortaya çıkış sebebi ise, bu ülkede siyaseti sanki birileri yapar algısı vardı. O kişilerden başkası siyaset yapamazdı. AK Partinin düzenlediği siyaset akademisi sayesinde halkın geniş kesimlerinin siyasete girmesini sağladı. Akademi yoluyla İzmer, Ağrı, İstanbul’daki teşkilat çalışmaları ile Şanlıurfa’daki teşkilat çalışmaları seviyeleri olarak bir birlerine yakınlaştırdı. Yine akadamileri ile konusunda uzman hocalarımızın sayesinde güncel konularda bilgi sahibi olduk. Bu vesile ile Viranşehir, Siverek ve Birecik ilçelerimiz de siyaset akademileri düzenledik. Güz dönemi siyaset akademisini ise Şanlıurfa Merkezde düzenleyeceğiz” dedi.

 

Siyaset akademisine katılarak bilgi edindiğini belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Siyaset akademisnin önemine vurgu yaptı. Büyükşehir yasasının şehir sınırlarının tümünde uygulaması ile birlikte belediyecililk aylayışının da değişmeye başladığını belirten Başkan Bayık; “Belediye olarak ilçe merkeze hizmet ediyorduk. Ancak bundan sonra köylerede hizmet götüreceğiz. Yerel seçimler yaklaşıyor. Siverek ile yanyana ve kardeş olan iki ilçemiz yerel seçimlerde AK Parti Belediyeciliği ile kol kola hizmet kalitesini artıracağız” dedi.

 

Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik ise Siverek’te ilk kez düzenledikleri siyaset akademisi ile Siverek siyasetine ivme kazandırdıklarını ifade etti.

 

Konuşmalarının ardından Siverek Siyaset Akademisi sertifikaları törenle dağıtıldı.

 

DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Sertifika töreninden sonra teşkilat üyelerin katılımı ile Siverek Nisan Ayı Danışma Meclisi Toplantısına geçildi.

 

Teşkilat olarak çalışmalarına anlatan Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik; “Siyaset kurumu teşkilat ile güçlenir. AK Partinin halkın büyük tevecühü ile iktidar olmasıyla Türkiye’de güçlendi. Yol, sağlık, eğitim, özgürlük alanındaki gelişmeler takdire şayandır. Sahada tüm çalışmalarımızda vatandaşımız, Başbakan sorunu çözer diyerek güvendiği, liderimiz Başbakan Erdoğan, barış ve kardeşlik süreci ile risk alarak kanın akmasını durdurma adına büyük gayret sarf ediyor. Yaklaşan yerel seçimlerde Siverek AK Belediyecilikle buluşacaktır. Siverek hizmetlerin en iyisine layıktır” dedi.

 

Yarın seçim varmış gibi çalıştıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Teşkilat olarak sürekli seçimlere, referandumlara hazırlıklıyız. Bu nedenle Danışma Meclisi Toplantılarımızın her ay yapılması seçime hazır olduğumuzun bir işaretidir. Şanlıurfa olarak her ay eksiksiz olarak il ve ilçeleri ile Danışma Meclisi Toplantılarımızı düzenliyoruz. Teşkilat olarak çalışmalarımıza ara vermeden sürdürüyoruz” dedi.

 

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak yaklaşık 2 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.