banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

HALİL ÖZCAN DEMİRKOL’U ZİYARET ETTİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, il ve ilçe teşkilat üyeleri Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Ziyarette; Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis üyeleri Abdurrahman Beyaz, Cuma Demir, Ali Doğan, İbrahim Felhan, Emir Elden, Hasan Kaya, Feyyat Akbaş’ da hazır bulundu.

Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi’nin merkez ve kırsal mahallelerde yaptığı çalışmalarla ilgili Özcan’a bilgi verdi. Haliliye Belediyesi’nin adil ve şeffaf bir anlayışla hizmet ettiğinin altını çizen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Sayın Vekilimiz Halil Özcan beyefendi bizleri Belediye’de ziyaret etti. Kendileri bizim vekil olmadan önceki hayatında, ben belediye başkanı olmadan önceki hayatımda dostumuz olan mümtaz, faziletli, erdemli bir şahsiyettir. Her zaman için duruşu nettir. Dürüstçe, samimice Allah rızası için halkımıza hizmet etme gayretindedir. Sayın Vekilimiz İlkeli dürüst siyasetin sembollerinden birisidir. Bugünde bizi ziyaret ettiler. Belediye çalışmalarımız hakkında kendilerine bilgi takdim ettik. Bu belediye çalışmalarımızda Belediye’nin asli vazifelerinden temizlik, yol kaldırım, park bahçe fiziki şartlardaki hizmetin yanı sıra insanımıza AK Parti’nin geliştirdiği sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde de hem kültür ve sosyal hizmetlerinde, hem eğitim hizmetlerinde, ayrıca sosyal yardım hizmetlerinde yapmış olduğumuz çalışmaları kendilerine arz etme imkanı bulduk. Bu bakımdan Haliliye Belediyesi olarak bir kez daha hem sayın vekilimiz hem de halkımızın duyması açısından ifade ediyorum Haliliye Belediyemizde adil, şeffaf, dürüst, katılımcı bir anlayışla hizmet etmekteyiz. Adalet anlayışımız alt yapı hizmetlerinde sıra ile bir bölgeye bir coğrafyaya girdiğimiz zaman o coğrafi bölgede sınır takip ederek yol çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca halkımızın ihtiyacı olan bilhassa kırsaldaki yoğun talepler üzerine geliştirdiğimiz çok amaçlı kültür salonu veya taziye evi diye nitelendirdiğimiz salonlarımızı da 300 nüfusun üzerinde bütün kırsal mahallelerimizde başlatmış bulunuyoruz. Bunların içerisinde bitenler var. Geçmişte başlamış olanlara malzeme, eksik kalan kısmını tamamlama şeklinde yardımlarımız oldu. Çalışmalarımızda ben her zaman gelecek ay bu aykinden iyi olmamız hedefi işe çalışıyoruz. Bize bu imkanı verdiği için bizi ziyaret etme tevazuunda bulunduğu için sayın vekillimize teşekkür ediyoruz. Her zaman için kendisinin çalışmalarında hizmet alanından birlikte çalışacağımızı, birlikte insanların duasını alacağımızı halkımıza duyuruyorum.”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ise yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
“Öncelikle Fevzi Başkanıma ben teşekkür ediyorum. Güzel bir brifing verdi bize yaptığı hizmetleri anlattı. Yaptığı hizmetler gerek kırsal gerekse merkezde gerçekten bizleri tatmin etti. Çalışmaların adaletli bir şekilde yürüdüğü kanaati oluştu. Bölgedeki çalışmalarını en kısa sürede bitireceğine eminim. Ben kendisine ve ekibine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah AK Partili belediyelerin öncülerinden bir belediye olur biz her zaman destekçisi olacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.