banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

AK Parti MHP, CHP ve SP’ye bayram ziyareti
AK Parti Şanlıurfa İl Yönetimi Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, Halkla ilişkiler Başkanı Metin Çadırcı, İl Yönetiminden Mehmet Eriten ve Hümeyit Bilbay’dan oluşan AK Parti heyeti bayramlaşmak için ilk olarak MHP Şanlıurfa İl Binasına geçtiler.

MHP’de İl Başkanı ve partililerle bayramlaşan AK Parti heyeti, buradan Saadet Partisine geçerek SP’lilerle bayramlaştılar. Son olarak CHP İl Binasına geçen AK Parti heyeti CHP’lilerle bayramlaştılar.



Ziyaretlerle ilgili konuşan AK Parti Şanlıurfa İl Yönetimi Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir; “Bayram, kaynaşma ve barışın diğer adıdır” dedi.


Kızıldemir; “Bayram kardeşlik ve barış demektir. Kaynaşma ve birlikteliğin adı olan Bayramı diğer siyasi parti il temsilcilerine giderek yaşadık” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.