banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

AK PARTİ MERKEZ İLÇE'DEN CHP'YE ZİYARET‏
Mustafa Zahit başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Başkanı Halil Nimetoğlu ve CHP Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncel tarafından karşılandı. Bir süre görüşen hükümet ve ana muhalefet partisi temsilcileri, Şanlıurfa için birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden aynı zamanda eski valilerden olan CHP İl Başkanı Halil Nimetoğlu, “Beni ziyaret eden sayın başkan ve beraberindeki İlçe Yönetim Kurulu üyelerine memnun oldum. Ülkemizde demokrasinin güçlenmesi için biz yerel de biz politikacıların neler yapmasına dönük fikir alışverişinde bulunduk. Ayrı partilerden de olsak; ama ilimizin, çıkarları için buluştuğumuza çok sevindim. Tabi bu iklimi oluşturan başta Mustafa Zahit arkadaşıma teşekkür ediyorum. Daha sonraki günlerde bu toplantıları arttırarak ilimiz için neler yapılabileceğini düşüneceğiz” dedi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ise, Ziyaretlerin sık sık devam edeceğini kaydederek, “Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte CHP İl Başkanlığımızı ziyaret ettik. Biz görev değişiminden dolayı gelememiştik. Geçtiğimiz günlerde çok değerli dostum Merkez İlçe Başkanı da bir kongreden geçti. Bu anlamda nezaket ziyaretinde bulunduk. Bu memleket hepimizin memleketi. Şanlıurfa herkesin. Bu anlamda biz her zaman karşılıklı bilgi alışverişinde bulunacağız. Bu ziyaretlerimizi daha sonra sık sık devam edecektir. Ben bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

CHP Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncel de Şanlıurfa için birlikte olacaklarını anlatarak şunları söyledi: “Mustafa bey ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu toplantıların devamını dileriz. Birlikte olmayı istiyoruz. Politika olabilir ama sonuçta biz Urfa siyaseti için buradayız.”

Partililer, gündeme ilişkin değerlendirme yapıp fikir alışverişinde bulunduktan sonra hatıra fotoğrafı çekindi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.