banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı yapılacak
Toplantıya tüzük gereği, Partinin kurucular, Milletvekilleri, Eski Milletvekilleri, İl Yönetimi, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Disiplin Kurulu, Demokrasi Hakem Kurulu, İlçe Başkanları ve Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Eski İl Başkanları, Belde Başkanları, Eski Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçelerin Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katılacaklar.

 

Danışma Meclisinde İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz İl Özel İdare çalışmaları hakkında sunum yapacak. Yine Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’de Karaköprü Belediye çalışmaları hakkında sunum yapacak. Ayrıca AK Parti’nin yerel ve genel konulardaki çalışmaları katılımcılarla paylaşılacak. Şanlıurfa yerelindeki çalışmalar, görüşler, öneriler ve talepler konusunda istişare yapılacağı bildirildi.

 

Danışma Meclisi Toplantısına İstanbul Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Nurettin Nebati’nin de katılacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.