banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Haberleri

Ak Parti İl Başkanı  İl Yürütme Ankara'dan döndüler

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mustafa Kuş geçen hafta TBMM’de anıldı.

Genel Kurul’daki anma programına Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ve İl Yürütme Kurulu üyeleri, Siyasi Hukuk İşleri Başkan yardımcısı Remzi Canbeyli Teşkilat Başkan Yardımcısı Başkanı Veysel Polat, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Eğilmez, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Hacıkamiloğlu, Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Emin Demirkol, Sosyal İşler Başkan Yardımcısı İsa Kılzıdemir, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Fevzi Demirkol, Ekonomi Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Gürkan,  Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcısı Halit Taşdönderen, AR-GE Başkan Yardımcısı Yeter Tuncay ve İl Genel Sekreteri Mehmet Canpolat’ta katıldılar.

 

Genel Kurulda TBMM Başkanvekili Sadık Yakut başkanlığında toplanıldı. Milletvekilleri, AK Partili Mustafa Kuş için 1 dakika saygı duruşunda bulundu. Genel Kurulda, bir milletvekili sırasına, Mustafa Kuşun anısına çiçek konuldu.

Saygı duruşunun ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, gündem dışı konuşma yaparak, Kuşun vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Akman; “Mustafa Kuşun, milletvekili seçildikten 3 ay sonra akciğer kanseri olduğunu öğrendiğini ve 3 yıldır da bu amansız hastalıkla mücadele ettiğini belirterek, gerek yurtiçinden gerekse yurtdışından taziyeye gelenlere de teşekkür etti”

 

Genel Kurulundaki anma programından sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Abdulkadir Aksu, Teşkilat Başkan Ekrem Erdem, Seçim İşleri Başkanı Haluk İpek, Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin Çelik, Dış İlişkiler Başkanı Ömer Çelik, Sosyal İşler Başkanı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Yerel Yönetimler Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Ekonomi Başkanı Bülent Gedikli, AR-GE Başkanı Reha Denemeç ve Genel Sekreter İdris Naim Şahin ile görüşen, Başkan Av. Ahmet Düşünür Başkanlığındaki AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı olumlu izlenimlerle ayrıldılar.

Ankara temasları hakkında bilgi veren Başkan Av. Ahmet Düşünür; “Genel Kuruldaki Merhum Milletvekilimiz Mustafa Kuş’u anma programına katıldık. AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa’daki cenaze merasimine katılmış ve taziyelerini hem taziye çadırında sunmuş ve İl Başkanlığımızı ziyaret ederek bizlere ayrıca taziyelerini sunmuşlardı. Genel Başkan yardımcılarımızı ziyaret ettik. Ankara’da AK Parti Genel Başkan Yardımcılarımız hem taziyelerini sundular hem de Şanlıurfa ile ilgili durum değerlendirmesinde bulundular” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.