banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, dur durak bilmiyor

AK başkanı Yıldız, bizi terör örgütleriyle terbiye etmek isteyenlere fırsat vermeyeceklerini, ekonomimizi çökerterek işimizle, aşımızla oynayanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Tevazu, samimiyet, gayret ile durmak yok, yola devam
Seçim çalışmalarını Bozova ilçesinde sürdüren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “T.C. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Hilvan Koordinatörü Abdulkadir Karacabey, Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy ile birlikte, Bozova Belediyesi Öğrenci Eğitim Merkezini ziyaret edip, genç kardeşlerimizle sohbet ettik.‬ Daha sonra hep birlikte Bozova İlçe Belediye Başkan adayımız Suphi Aksoy’un Seçim Bürosunda hemşehrilerimizle bir araya gelip sohbet ettik.‬ Yerel seçimlerin önemini, ülkemiz ve özellikle Şanlıurfa’mız üzerinde oynanan oyunları anlatıp, fikir alış verişinde bulunduk, Sorunlarını ve taleplerini dinledik. Tevazu, samimiyet, gayret ile ‪ durmak yok, yola devam deyip, İl Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte, Hilvan ilçemizdeki esnaflarımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret edip, sohbet ettik” diyerek ayak basmadık yer, sıkmadık el, kazanmadık gönül bırakmayıncaya kadar çalışmaya devam edeceklerini belirtti.‬‬

31 Mart’ta sandıkta irademize sahip çıkacağız
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi doğrultusunda hareket ediyoruz ve öyle olmalıyız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Türk’ü, Kürd’ü, Arab’ı, Zaza’sı, Müslüman’ı, Hristiyan’ı, Yezidi’si kısaca çeşitli ırk ve inanç mensubunun bir arada yaşadığı Şanlıurfa’mız dünyaya en güzel bir örnektir. Milletimizi bölmek, bayrağımızı indirmek, vatanımızı parçalamak, devletimizi yıkmak, ezanımızı susturmak, bizi terör örgütleriyle terbiye etmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Ekonomimizi çökerterek işimizle, aşımızla tehdit edenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizi birbirimize düşürerek arada kendi hesaplarını görmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Bunun için 31 Mart’ta sandıkta irademize sahip çıkacağız” dedi.

Demokrasi ve kalkınma yolunda durmak yok, yola devam
Herkesten sandıklara gitmelerini ve sandığa sahip çıkmalarını istediklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Yine Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; 31 Mart’ta sandıklar hesaplaşma değil, geleceğimizi tayin etme yeri haline dönüşecek. Bunun için 31 Mart’ta demokrasi ve kalkınma yolunda durmak yok, yola devam. Bunun için terör örgütlerinin emrindeki yapıların desteğiyle karşımıza çıkanların yüzlerindeki maskelerini düşüreceğiz. Bunun için 31 Mart’ta dünyanın öteki ucundan bizi tehdit edenlere çok sağlam bir cevap vereceğiz inşaallah. Hem de öyle bir cevap vereceğiz ki, bir daha kimse bu millete parmak sallama cesareti bulamayacak” diye konuştu.

Tebrikler A Milli Takım
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “A Milli Futbol takımımız, EURO 2020 Gurup Elemelerindeki 2. maçında Moldova’yı Eskişehir’de 4-0 mağlup etti. Tebrikler A Milli Takım” diyerek sevincini, memnuniyetini dile getirdi.

Gazeteci Uzun’a geçmiş olsun ziyareti
AK Başkan Yıldız, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte, rahatsızlık geçiren Gazeteci Reşat Uzun’u tedavi gördüğü hastahanede ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini İlettiklerini belirterek, Allah’tan bütün şifa bekleyen hastalara Şafi ismiyle acil şifalar vermesi temennisinde bulundu.‬

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.