banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haber Urfa Haberleri

AK Parti iftarında Müslümanlar için dua edildi

Şanlıurfa'nın Atatürk mahallesinde bir evde gerçekleştirilen iftar programına, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Müteahhitler odası başkanı Mustafa Önal, Ak Parti Karaköprü Belde Başkanı Nuri Güzel, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları ve çok sayıda partililer katıldı.

Programda konuşan AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, ''Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığımızın bu yılki iftar programında bir arada bulunmaktayız. Cenabı Allah inşallah dualarınızı kabul eder.  Önceki gün yapmış olduğumuz Ak Parti Merkez İlçe Danışma Meclis toplantımızı da gerçekleştirdik. Bu toplantıda belediye ile alakalı çalışmaları, İl Başkanlığımızın yapmış olduklarını çalışmaları, yönetimimizin yapmış olduğu çalışmalar hakkında arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunduk. Bu konuda teşkilatımızda da çok güzel çalışmalar var. Bu konuda tüm teşkilattaki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu mübarek Ramazan ayı içersinde kapı, kapı dolaştılar. Bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımız çalınmadık kapı bırakmadılar. Tabii dış dünya’da bizim komşu ülkelerde Arakanda akan kanları görüyoruz. Diri, diri yakılan canları, bebekleri görüyoruz.  Suriye’de yine kanlar akıyor. Yıllar yılı Müslüman bildiğimiz İran devleti bugün ışık tutuğu için bizleri yanılttı bu konuda, yine başka bir ülke Mısır da Müslüman bir lideri aşağıya indirdiler. Ama bizler inşallah canla, başla çalışacağız. Bütün Müslüman kardeşlerimiz için dua edeceğiz.’’ Dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ise, ‘’Ak Parti Merkez İlçe başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum bu güzel davetinden dolayı burada çok güzel arkadaşlarımızla birlikte bizlere bu güzel imkânı sağladıkları için tekrardan teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Ak Parti Şanlıurfa İl başkanı Av. Yusuf Eğilmez’de, ‘’Ak Parti Merkez İlçe başkanına teşekkür ediyorum. Bugün iftarda bizleri bir araya getirdi. Hepimiz bir arada güzel ramazan soframızda tabiî ki İlçe başkanımızın yapmış olduğu dualara katılmamak mümkün değil, Tüm İslam coğrafyasında bugün zulüm var, kan ve gözyaşı var. İnşallah biran önce bu kan ve gözyaşı, zulüm sona erer. Bütün mutazaflar için kurtuluş meselesi olur. Tekrardan Ramazan’ın tüm İslam âlemine ve hepimize hayırlar getirmesini diliyorum. Tutulan oruçların kabul olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.’’ Dedi.


Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı 5 Yıldızlı otellerde iftar yemeği vermedi.  Şanlıurfa’nın Atatürk mahallesinde bulunan bir evde iftar yemeği vererek tüm Arakandaki Müslümanlar için dua okutup,  ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.