banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

AK Parti Güneydoğu Engeliler Derneğinde

başkan yardımcısı Erkan Sözen, il yönetim kurulu üyesi Ömer Faruk Gürkan ile il yönetim kurulu üyesi İsa Kızıldemir, AK Parti belediye meclis üyesi Ahmet Çiftçi' den oluşan bir heyet Güneydoğu Engeliler Eğitim Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler.

       AK Parti heyetini Engeliler Dernek başkanı Halil Bağış karşıladı.  AK Parti heyetinin kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisi engelli olmamasına rağmen derneği kurmasındaki amacının biricik kızının engelli olmasından kaynaklandığını ifade ettiler.  03.05.2010 tarihide dernek faaliyetlerine başladıklarını, şu anda kayıtlı üye sayılarının 120 civarında olduğunu, daha çok eğitim ve sağlık alanında faaliyet gösterdiklerini, cumhuriyet ilköğretim okulunda eğitim adına bir sınıf açtıklarını ifade etti.

Şanlıurfa'da 12' ye yakın Engeliler derneğinin olduğunu ve bu dernekleri tek tek ziyaret etiğini ifade eden dernek başkanı Halil Bağış amacımız bu derneklerin bir araya gelip federasyon şeklinde bir hizmet çatısı altında birleşmek olduğunu söyledi. Milli Eğitim Müdürlüğünün Engellileri eğitime teşvik amaçlı desteğe ihtiyaç olduğunu ifade etti.

      AK Parti heyeti adına il başkan yardımcısı Erkan Sözen' de gerekli çalışmaların takipçisi olacaklarını ve ilgili mercilerle temasa geçeceklerini söyledi.

Derneklerden sorumlu il yönetim kurulu üyesi Mustafa Yavuz' da Dernek Başkanı Halil Bağış'a göstermiş olduğu misafirperverliğinden ve yapmış olduğu bu hizmetinden dolayı kendilerini tebrik ettiklerini, çalışmalarının örnek bir davranış sergilediğini vurguladı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.