banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

AK Parti davul zurna ile gitti VİDEO

AK Parti İl Binası önünde basın açıklaması yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkan vekili İsa Kızıldemir; “Partimizin 4. Büyük Olağan Kongresi,  30 Eylül 2012 Pazar günü  yani yarın Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda saat 10:00’da başlayacaktır.

 

Büyük Kongremiz hem Partimiz için hem Ülkemiz için hem küresel ölçekte büyük bir anlam ve değer taşımaktadır. Dikkatle izlenmekte merakla beklenmektedir. Bunun nedeni Genel Başkan ve sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan  liderliğinde 10 yılda yaptığımız hizmetler ve Türkiye’yi taşıdığımız noktadır.

 

Türkiye artık bir dünya devletidir. Bölgesel bir güçtür. Bunun mimarı ve lideri de Genel Başkan ve Başbakanımızdır. Bu Kongrede Genel Başkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan tüzüğümüz gereği son kez Genel Başkanlığa aday olacaktır. Bu Kongreyle Türkiye’yi 2023’e taşıyacak, Türkiye’yi  küresel bir güç yapacak Partimizin yeni yönetimi, yeni kadroları oluşacaktır.

 

Büyük Kongremize AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak yoğun bir katılım yapacağız. Tüm İlçe teşkilatlarımızla, Kadın ve Gençlik kollarımızla, Ana kadememizle Kongreye katılmak üzere  Bugün saat 17:00’de  Ankara’ya hareket ediyoruz.  10 otobüsle Büyük kongremize gidiyoruz. Delegelerimiz Bugün sabah Ankara’ya  vardılar. Kongre hazırlıklarına katıldılar. Bizlerde inşallah yarın sabah erken saatlerde Anakara’da olacağız. Bu büyük günde Genel Merkezimizle diğer İl teşkilatlarımızla birlikte Kongre heyecanını ve gururunu yaşayacağız.

 

Büyük Kongremizin Ülkemize, insanlarımıza, hayır getirmesini, Hak’a ve adalete vesile olmasını diliyoruz. Dünyanın gözü-kulağı bu kongrede olacak. Geleceğin yol haritası, Partimizin manifestosu bu kongrede söylenecek. Allah yar ve yardımcımız olsun. Büyük kongremiz tüm milletimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

AK Parti teşkilatı Ankara’ya hareket ederek Ankara Arena stadında gerçekleşecek olan kongreye katılacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.