banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

AK Parti Bozova’da yine Mustafa Yaşar dedi
AK Parti İstanbul Milletvekili, Şanlıurfa Koordinatörü Harun Karaca, Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğu, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, İl Başkan yardımcılar, Erkan Sözen, Emin Demirkol, Mustafa Tuz, Uryan Arusoğlu ve İl Yönetiminden Mehmet Talat Akay, Mehmet Eriten, Cemil Çadak, Zeki Kurt ve Abdülkadir Türkeri ve delegeler Bozova Çok Amaçlı Toplantı ve Sinema Salonunda gerçekleşen kongreye katıldılar.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...



Kongre, Divan Kuruluna Mustafa Tuz, Mehmet Talat Akay, Mehmet Eriten, Mustafa Akgün ve Mehmet Akgün’ün seçilmesi ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye gönderdiği mesajı İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez okudu.



Kongrede ilk olarak konuşan Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Bozova’da Belediye Başkanlığında iki dönemdir hizmet ettiğini ifade etti.

Hasan Arusoğlu; “AK Parti hükümetinin yaptığı hizmetler Bozova’ya çağ atlattı. Bozova’nın yol inşaatı hızla devam ediyor. Yolumuz açılınca nasıl bir hizmet olduğunu göreceksiniz. Bugün kongre dolayısıyla bir aradayız. Bu kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye Seydi Eyyüpoğlu gelerek konuştu. Bozova teşkilat Başkanı İsmail Sevdiren faaliyet raporunu okudu.



Son olarak Kürsüye gelen AK Parti İstanbul Milletvekili, Şanlıurfa Koordinatörü Harun Karaca, Türkiye’nin 10 yıl öncesi ve şimdi diye ikiye ayrıldığını bunun son olarak da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Avrupa Sosyalistleri Partisi kongresi liderler oturumunda AK Parti'den övgüyle bahseden Norveç Savunma Bakanı Espen Barth Eide ile münakaşa etmesini örnek gösterdi. Norveç Savunma Bakanı Espen Barth Eide’nin gördüğü değişimleri CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ısrarla görmek istemediğini belirten Harun Karaca; “Allah gözlerini kapatmış bazı insanlar bu değişimleri görmezler.

Geçen gün Ankara’dan Afyon’a oradan da Bilecik üzerinden İstanbul’a gittik. Eskiden tek şeritli yollar vardı. şimdi ise duble yollar var. Karayolu ile yolculuk zevk haline geldi.

Yine geçen gün Şanlıurfa’dan İstanbul’a uçakla gidiyoruz. Bir vekil “Ambulans uçak hayatımı kurtardı” dedi. Güzel şeyler oluyor daha da olacak. Eksiklerimiz var ama çalışmaya devam diyoruz. Şu yollara bakın, daha doğuya gidin yollara bakın. Hastanelere bakın nereden nereye gelmişiz. İşte biz böyle çalışıyoruz. Biz AK Parti olarak şeffaflıktan ödün vermedik. Ne yaptıysak bu millet için yaptık. Biz sizin başınızı önünüze eğmedik. Nereden bir baskı geldiyse çözüm olarak aziz milletimize müracaat ettik” dedi.

Bozova kongresinin de hayırlı olmasını dileyen Karaca; “5 ay geçti yeni iktidar dönemimizde. Şanlıurfa’da yüzde 65 oy almıştık. Türkiye genelinde ise yüzde 50 ile iktidara geldik. Geçen hafta yapılan bir ankette oylarımızı yüzde 1.1 olarak daha da artırmışız. İktidarlar oy kaybeder derler ama biz milletimiz için çalıştığımız için oylarımız daima artıyor” dedi.



Daha sonra tek liste halinde gidilen kongrede, Mustafa Yaşar delegelerin oylarını alarak tekrar başkanlığa seçildi.
AK PARTİ BOZOVA YÖNETİM KURULU ASİL ADAYLARI

1-MEHMET ERDOĞAN
2-ŞIH MÜSLÜM ATÇI
3-MUSTAFA AKGÜN
4-ŞEMSİ BOSTANCI
5-İSMAİL SEVDİREN
6-HACI ÇETİN
7-ÖMER YILDIRIM
8-MEHMET AKGÜN
9-İMAM KARATAŞ
10-ABDULKADİR ASLAN
11-ENVER DEMİR
12-MEHMET ASLANOĞLU
13-MEHMET AVCI
14-MEHMET ÇOLAK
15-ÖMER KESER
16-SÜPHİ AKSOY
17-A.KADİR AKGÜN
18-İSMAİL TATLI
19-HASRET KARAÇİZMELİ
20-MEHMET ÇİÇEK
21-ORHAN AKSOY
22-HANIM COŞKUN
23-AZİZ BÜYÜK
24-MUHİTTİN POLAT
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.