banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Nebil Dirar

AK Parti Birecik Seçim Bürosu Açılışı Mitinge Dönüştü

Binlerce Bireciklinin katıldığı AK Parti Birecik Seçim Bürosunun açılışını yapan Şanlıurfa AK Parti Milletvekili adayı Bekir Bozdağ, 14 Mayıs'taki seçimlerde Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı olarak Türkiye’nin yeni Yüzyılını inşa edecek”
14 Mayıs Genel seçimleri öncesi Şanlıurfa’da AK Parti’ye olan samimiyet bir kez daha Birecikliler tarafından gösterildi. 

AK Parti Milletvekili adayı olan Mehmet Faruk Pınarbaşı Birecik’te seçim bürosunun açılışını büyük bir coşku ile yaptı. Binlerce Bireciklinin katıldığı açılışı AK Parti Milletvekili adayı Bekir Bozdağ ve beraberindekiler gerçekleştirdi.  

BOZDAĞ, “ŞANLIURFA İÇİN DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Coşkulu kalabalığa selen Bozdağ, “ Şanlıurfa'nın medeniyetlerin ve hazinelerin buluştuğu yer olduğu yer bu kadim kent için durmadan çalışacağız. Terör örgütlerinin elebaşları teker teker açıklama yapıyorlar, 'Kılıçdaroğlu'nu destekliyoruz' diye. Bir yandan terör örgütlerinin desteklediği Kılıçdaroğlu var, diğer yanda Türkiye'yi de dünyayı da terör örgütlerine dar eden Erdoğan var. Kimi seçeceğiz? Karar sizin." dedi.

Seçimlerde Türkiye'nin istikametini yine milletin belirleyeceğinin altını çizen Bozdağ, şöyle devam etti "Analar yıllar yılı okula giden oğlunun, kızının akşam eve gelip gelmeyeceği endişesini taşıdı. 'Kızım, oğlum, dağa zorla götürüldü mü, yoksa kanına girip kandırıldı mı?' diye anaların, babaların, dedelerin, ninelerin endişelendiği bir Türkiye'den bugünkü huzur ortamı olan bir Türkiye'ye geldik. Türkiye'nin dört bir yanında her gün kepenk kapattırılan, esnafımıza, insanımıza maddi ve manevi zarar verilen dönemlerin hepsi tarih oldu. Huzur, barış, güvenlik her yerde, dağda da ovada da merada da. Hayvanların dahi dağlarda gezemediği yerlerde şimdi halaylar çekiliyor, düğünler yapılıyor. Bu istikrar ve huzur Türkiye'nin gücüdür” dedi

PINARBAŞI, “TEŞEKKÜRLER BİRECİK”

AK Parti Milletvekili Adayı Pınarbaşı ise, “Gösterdiğini ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler her zaman sizlerin emirinizdeyiz. 14 Mayıs’ta güçlü ve Büyük Türkiye için sandıklara gideceğinizden hiç kuşkum yoktur” diye konuştu
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.