banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

AK Parti Adayı Canpolat: Sorunları hep birlikte çözeceğiz!

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını sürdürüyor. ‘Gezilmedik sokak, çalınmadık kapı kalmayacak’ sloganıyla hareket eden Canpolat, bu kez Süleymaniye Mahalle esnafını ziyaret etti.

Aday Canpolat’ı bu ziyaretinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu yalnız bırakmadı.

 CANPOLAT: HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ!

Kahvehanede Süleymaniye vatandaşına seslenen Canpolat, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Süleymaniye’nin park sorunu da var. Yeşil alan sorununu da biliyorum. Süleymaniye’nin de yavuz Selim’inde yol sorunu var. Çünkü biz burada sahadayız. Ben ilçe başkanıyken de buraya 10 defa geldim, gezdim ve evlere konuk oldum. Ben buradaki bütün sorunlara hakimim. İnşallah biz buraya bu sorunları çözmeye geliyoruz. İnşallah hep birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

 ‘BERABER ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ, EMİN OLUN’

Seçimden sonra tüm sorunların çözüleceğini kaydeden Canpolat, “Seçimden sonrada inşallah ayda 1, 2 ayda 1 gerekse de Halk Günü’nde gelip, sizlerle yine bir araya geliriz. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi halk ne isterse, biz onu yapmaya hazırız. Biz çözüm üretmeye, beraber üretmeye varız. Bundan taraf rahat olun ve emin olun. Biz AK Partiyiz, bizim reisimiz çözer, bizim vekillerimiz çözer” sözlerine yer verdi.

 VEKİL YILDIZ: SÜLEYMANİYE’NİN SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

Süleymaniye’nin sorunlarının çözüm bulacağını aktaran AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, “Fevzi Demirkol’a da yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Süleymaniye’nin sorun ve sıkıntıları diğer bölgelere göre fazla. Trafik sorunu, yol sorunu, yapıyla ilgili var. Bu sorunlarınız inşallah çözüm bulacak” diyerek sözlerine son verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.