banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

AK aday Yıldız; “Gün birlik ve beraberlik günüdür”


Şanlıurfa’nın huzur ve barış kenti olduğuna dikkat çeken AK aday Yıldız, “1 Kasım’da yapılacak olan seçimler ülkemiz için büyük bir önem ifade ediyor. Suruçlu hemşehrilerimizin bize gösterdiği teveccüh şunu gösteriyor ki, AK Partimiz 1 Kasım’da yeni destana imza atacak. Bizler AK kadroların birer neferi olarak 30 Mart yerel seçimlerinde Suruçlu hemşehrilerimizin hizmetkârlığına talib olduk. Rabbim nasib etmedi. İnşaallah 1 Kasım sonrasında başta Suruçlu ve Şanlıurfalı hemşehrilerimin hizmetinde olacağım” dedi.

Son günlerde meydana gelen olaylara dikkat çeken AK aday Av. İbrahim Halil Yıldız, herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirterek, “Sabahtan beri esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Bire bir herkese, her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Halkın teveccühü ortada. Son güne kadar herkese ulaşmaya çalışacağız. Akşamlarıda farklı noktalara giderek son dakikaya kadar çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Ülkemizin geleceği için buradayız. AK Partinin yeniden iktidar olması için çaba sarf ediyoruz. Ülkemizi güzel yerlere taşımayı temenni ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.