banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Yıldırım: burası Suriye ve Irak değil, Burası Anadolu

AĞRI-Başbakan Binali Yıldırım, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Tendürek Dağı Gökçebulak köyü mevkisinde çıkan çatışmada hayatını kaybeden köy korucularının ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

Somkaya Köyü'nde hayatını kaybeden Ali Dülek için hazırlanan taziye evini ziyaretinde konuşan Başbakan Yıldırım, "Dış güçlerle iş birliği yapıp, Türkiye'yi Suriye gibi, Irak gibi yapmak istiyorlar. Ama unuttukları bir şey var, burası Suriye değil, burası Irak değil. Burası Anadolu." dedi.


Yıldırım, "Bunların tek bildiği şey öldürmektir. Öldürmekten başka hiçbir marifetleri yok. Bunlara fırsat vermeyeceğiz, el birliğiyle bu işin üstesinden geleceğiz. Şehitlerimizin bize bıraktığı emanetlerine sahip çıkacağız. Ali Dülek kardeşimiz ve 9 şehidimiz bu toprakları korumak için canını seve seve verdi, gerekirse hepimiz canımızı vereceğiz. Ama bu toprakları, atalarımızdan bize gelen bu toprakları bu alçaklara, bu namertlere teslim etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.