banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Aday adayları anlaşmalı mı?

Kulislerden edindiğimiz bilgilere göre Şanlıurfa'dan aday adayı olanlardan bazılarıları konumunu güçlendirmek için anlaşmalı aday adaylarını piyasaya sürdüler.

aday adaylık başvurusu için masrafları karşılanan "anlaşmalı aday adayları" Aday adayları mülakatlarında; "Sen olmasan kim aday olursa olsun?" sorusuna kendisini aday gösteren kişinin lehine çekileceğini söyleyerek onun adaylık konumunu güçlendirmeye çalışıyorlar.

Mülakatların 2. etabının 16 Martta yapılacak

AK Parti'den Şanlıurfa'dan aday adayı olarak müracaat eden299 kişinin 1. etap mülakatlarının tamamı Pazar günü tamamlanacak.  Alt komisyon tarafından yürütülen çalışmaların sonucunda 299 milletvekili aday adayı sayısı yarı yarıya düşürülecek. bu sayı daha sonra ara komisyon tarafından değerlendirilecek. Ara komisyon da bu sayısı yüzde 50 civarında düşürüp üst kurula rapor sunacak.

Aday adaylarının 2. mülakatı 16 Martta başlayıp 22 Martta sona erecek. Adaylara ilişkin son kararın verileceği 23 Mart-7 Nisan'daki üst komisyon çalışmalarına ise Başbakan Ahmet Davutoğlu bizzat başkanlık yapacak.

 www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.