banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Abdullah Gül Yeni Partisinin temellerini Urfa da atıyor!

Sosyal medya fenomenlerinden "MASKE" adlı hesap Abdullah Gül Yeni Partisinin temellerini Urfa da attığını iddia etti. Gül'ün yanında Tehvit Karakaya da  olduğunu söyleyen Maske, Birde Urfalı bir Vekilin toplantıda olduğunu iddia etti.

İŞTE O TWİTLER!

"İhanet her yanımızı sarmış durumda.! Eski CB Abdullah Gül Şu anda Kimlerle, Nerede ve ne için toplantı halinde biliyormusunuz.?

Abdullah Gül Yeni Partisinin temellerini Urfa da atıyor.! Yanında Tehvit Karakaya da var.! Birde Urfalı bir Vekil.! Maske Gölgeniz olacak demiştim.!! Bu organizasyonun içinde Bülent Arınç var.! Lütfullah Kayalar var.!! Erken Mumcu var.! Erkan Mumcunun.! Söylediği sözü buradan aynen yazıyorum Bakanlık dönemimde nereden ne kazandıysam Tayyibi indirmek için Harcayacağım.!! Bu kin nereden.? O Toplantıda Urfa FETÖ İmamı da var değil mi.? Cümbür Cemaat oradasınız ama Maske ensenizde.!!  Siz O Partiyi kurun MASKE Partinin Kuruluş parasının İngiltereden nasıl geldiğinin belgesini atacak.!! Rıfat Hisarlıkçıoğlu Oktay Vural? Diğerleri sizi unuttuk sanmayın. Yayınlamadığımız Parti Kurulur kurulmaz yayınlayacağımız öyle belgeler var ki.? Bir hafta da Kaçarsınız Çoğunuz Ülkeden kaçmak zorunda kalacaksınız HODRİ MEYDAN Haydi Maçası sıkan Partiyi kursun ERKEK Görelim Orta yerde.! "BEKLİYORUZ"

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.