banner2
Öne Çıkanlar Suriye ilçe Başkan Diyarbakır Urfa Haber

Abdulkadir Türkmen: Hizmet için Karaköpru'de bende varım

Şanlıurfa'da Karaköprü İlçesinde AK Parti belediye meclis üyesi aday adaylığı için başvuruda bulunan Abdulkadir Türkmen, Çok sevdiği Karaköprü’ye hizmet için aday olduğunu belirtti.

Adaylığıya ilgili açıklamalarda bulunan Abdulkadir Türkmen şunları söyledi: “Ailem ve akrabalarım ve Arkadaşlarımla fikir birliğine vararak hizmet için  aday adayı oldum.  Gönülden bağlı olduğum AK Partimde ve Karaköprü'yü hakkettigi yere getirmek için hizmet yarışına talip oldum” dedi.
Abdulkadir Türkmen Kimdir?
1992 yılından beri Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğünde işçi olarak çalışan Abdulkadir Türkmen,   2011 yılında Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü Şanlıurfa Orman isletme Müdürlüğü olarak görev yapıyor. 3 dönemdir Öz Orman İŞ sendika Bölge Baş Temsilcililiği ve çeşitli STK’lar da görev alan Türkmen, evli ve dört çocuk babasıdır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.