banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Urfa'da Polatoğlu ve Beşli  aileleri arasındaki husumet son buldu

Kısa bir süre önce gençler arasında kavgaya dönüşen tartışma Polatoğlu ve Beşli aileleri arasında husumete yol açtı. Hastaneye kaldırılan ve durumu iyiye giden yaralıların taburcu edilmesi ile birlikte araya giren kanaat önderleri, siyasi simaların yanı sıra çeşitli STK’lar da arabuluculuğa dahil oldu. 
 Bugün Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde iş adamı ve kanaat önderi Halil Akaslan'ın ev sahipliği yaptığı odasında bir araya gelen Polatoğlu ve Beşli ailelerinin barıştığı toplantıya Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, Şanlıurfa Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kanaat önderi Şükrü Yüksel, Necdet Yüksel, Şükrü Güven, Sait Güven, avukat Esat Benek, Reşat Uğurlu, Sabri Polat ve Halil Akaslan iştirak etti.
Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Mehmet Vehbi Şahinalp’ın okuduğu dualarla başlayan toplantıya Temiz Toplum Federasyonu Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şerif Çelikay, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevket Akaslan, Genel Başkan Basın Sözcüsü İsmail Şahinalp, Sosyal Politikalardan Sorumlu Güneydoğu Bölge Başkanı Mustafa Kaçmaz, Eyyübiye İlçe Başkanı Mahmut Şeyhanlıoğlu katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.