banner2
Öne Çıkanlar teog news Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig

Urfa'da Bayram'da Kaç Kişiye Ceza Kesildiği Açıklandı

Vali Erin, Şanlıurfalılara Teşekkür Etti

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 23-26 Mayıs 2020 tarihlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağına büyük oranda uyum sağladıkları için Şanlıurfalılara teşekkür etti.
Sosyal medya hesabından, insansız Şanlıurfa’nın muhteşem görüntüleriyle hazırlanmış bir video paylaşan Vali Erin, mesajında “Kıymetli hemşehrilerim, sokağa çıkma yasağına riayet ederek evde kal çağrısına uyduğunuz için teşekkür ederim. Lütfen yasak sonrasında da zorunlu haller dışında evde kalmaya, sosyal mesafe kurallarına uymaya, kalabalık ortamlardan uzak durmaya devam edelim.” notuna yer verdi.

En Az İhlal Bayramın İkinci Günü
Sokağa çıkma yasağının uygulandığı dört gün boyunca il genelinde geniş tedbirler alan Emniyet ve Jandarma timleri, istisna ve izin kapsamında sokağa çıkan vatandaşlara idari para cezası uygulamaktan imtina etmedi.
Dört günlük yasak süresince il genelinde 731 kişiye 1 milyon 831 bin 806 TL idari para cezası uygulandı. Sokağa çıkma yasağının ilk günü 292, bayramın birinci günü olan 24 Mayıs 2020 günü 139, bayramın ikinci günü 64, üçüncü gün ise 236 kişiye yasak ve kuralları ihlal ettikleri için cezai işlem uygulandı.
İhlallerin 554’ü Emniyet, 177’sinin ise Jandarma bölgesinde tespit edildiği bildirildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.