banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfa Büyükşehir Tarafından yapıldı!  Açılışa Hazır

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatıyla Hilvan İlçesi Karacurun Mahallesinde yapımı tamamlanan modern mezbahane açılış için gün sayıyor.

Her ilçeye adil hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda et ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için Hilvan İlçesine modern mezbahane tesisi kazandırdı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı daha sağlıklı ve modern teknik ekipmanlarla kesim yapmak için inşa ettiği yeni mezbahanede aynı anda birçok büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesiminin yapılacağı 1800 metrekare alan üzerinde inşa edilen mezbahane içerisinde 8 Büyükbaş ve 24 Küçükbaş kesim yerinin yanı sıra soğuk hava depoları ve idari alanları yer alıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.