banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 8 şüpheli gözaltına alındı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Kapsamında Birecik ve Hilvan ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.


Şanlıurfa'nın Birecik ve Hilvan ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube ekipleri ile Birecik ve Hilvan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri işbirliğiyle Jandarma Kontrol Noktası oluşturuldu. Bu noktada, “Dürbün, Yaren, Sebat ve Yürek” isimli hassas burunlu köpekler de operasyona katıldı.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 779 gram esrar maddesi, 502 gram toz esrar maddesi ve 189 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi. Toplamda 8 ayrı şahıs üzerinde ve araçlarında yapılan aramalarda bu uyuşturucu madde ve kaçak elektronik sigaralar bulundu.

Operasyonun neticesinde, (1) kişi hakkında uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan, (6) kişi hakkında kullanmak için uyuşturucu madde satın almak/bulundurmak/kabul etmek suçundan ve (1) kişi hakkında 5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa muhalefet suçundan adli işlemlere başlandı. Şüpheli şahıslar, adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.