banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haberleri

Şanlıurfa’da sosyal medya operasyonu: 22 gözaltı

Şanlıurfa’nın Halfeti ve Birecik ilçelerinde aralarında HDP yöneticilerinin de bulunduğu eş zamanlı yapılan operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde jandarmanın yaptığı şafak operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı. Göklü Jandarma Karakolu’na götürülen kişilerin isimleri şöyle; “B. Ö, N. K, S. B, K. B, A. P, S. B, H.Y, O. Y, H. B, H. K, H. M, K. Ç ve A. U.”gözaltına alındı.


BİRECİK’TE 9 GÖZALTI
Birecik ilçesine bağlı merkez ve kırsal mahallerde de polis ile jandarmanın ortak yaptığı operasyonda Halkların Demokratik Partisi (HDP) Birecik İlçe Eşbaşkanı D. T, partinin eski ilçe eşbaşkanı İ. Y, H. G, H. S, A. A, Ş. Ç, M. K, M. K ve B. K gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar sorgulanmak üzere Birecik Emniyet İlçe Müdürlüğü’nde götürüldü. Gözaltına alınanlar sorgularının ardından adli makamlara sevk edilecek.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.