banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfa’da Petrol hırsızlarına operasyon: 27 gözaltı

Şanlıurfa’da petrol hırsızlarına yönelik Bozova Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla; Akçakale, Bozova, Eyyübiye, Haliliye ve Siverek ilçelerinde çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 27 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Akçakale, Bozova, Eyyübiye, Haliliye ve Siverek ilçelerinde örgütlü olarak BOTAŞ petrol boru hattını delerek akaryakıt çaldıkları tespit edilen 27 kişinin yakalanması için İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında Akçakale, Bozova, Eyyübiye, Haliliye ve Siverek ilçelerinde birçok adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aranan 27 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.Soruşturma sürüyor.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.