banner2
Öne Çıkanlar Suriye Diyarbakır Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta

Şanlıurfa’da onlarca çalıntı motor ele geçirildi

Şanlıurfa’da piyasa değeri 5 milyon TL olan 137 adet çalıntı motosiklet ele geçirildi. Olayla ilgili suç dosyaları kabarık 2 şüpheli gözaltına alındı.85 kişiye adli işlem yapıldı.


Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 31 Ekim 2023 ile 3 Kasım 2023 tarihleri arasında Viranşehir, Siverek ve Suruç ilçelerinde gerçekleştirdikleri operasyonlarla çalıntı motosikletlerin ele geçirilmesi ve faillerin tespitine yönelik bir Motosiklet ve Araçlara Yönelik Uygulama gerçekleştirdi. Bu operasyon kapsamında 137 adet çalıntı motosiklet ele geçirildi. Ayrıca 4 adet hacizli veya yakalamalı motosiklet ile 1 adet ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

Yapılan çalışmalarda, 2 kişinin çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi ve toplamda 85 kişiye adli işlem yapıldı.
Operasyonlar sonucunda ele geçirilen motosikletlerin piyasa değerinin yaklaşık 5.000.000 TL olduğu belirlendi. Bu motosikletler, yasal sahiplerine teslim edilecek.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.