banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Haberleri

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyon: 10 gözaltı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin uyuşturucu ticareti yapan ve kullananlara yönelik çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla dikkat çekiyor. Son operasyonlarda, zehir tacirlerine büyük bir darbe vuruldu ve 10 şüpheli gözaltına alındı.

Ekipler tarafından yapılan operasyonlar neticesinde, 65,88 gram metamfetamin, 61 gram esrar, 22,45 gram sentetik kannabinoid (BONZAİ), 12 adet sentetik ecza (hap), 7,00 gram eroin, 1,23 gram skunk ele geçirildi. Ayrıca, 2 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 12 adet tabanca gövdesi, 19 adet tabanca sürgüsü ve 25 adet tabanca şarjörü de bulundu.

Operasyonlar sonucunda, 10 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. (RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.