banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Haberleri

Şanlıurfa'da şok uygulaması: 12 Şüpheli yakalandı

Şanlıurf'da  polis ekipleri kentin çeşitli noktalarında geniş çaplı asayiş, trafik ve narkotik uygulaması gerçekleştirdi. Şok Uygulamalar kapsamında, 10 bin 97 şahıs ve 2 bin 44 araç sorgulandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği Şok uygulamalar kapsamında, asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilen aramaları bulunan 12 şüpheli yakalandı. Aranan şahıslardan 3 şüphelinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezasının olduğu anlaşıldı.


Şanlıurfa'da yapılan şok uygulamalarda, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 39 noktada gerçekleştirilen operasyona 403 polis memuru katıldı. Uygulamalar sonucunda 10.097 kişi sorgulandı ve 2044 araç ile 313 motosiklet kontrol edildi.

Operasyonlar neticesinde 6 şüpheli şahıstan 3.7 gram esrar, 1.63 gram sentetik kannabinoid, 1.5 gram eroin ve 1 gram metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca 3'ü kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplam 12 aranan şahıs yakalandı. Bunun yanı sıra 6 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi ve 1 adet çalıntı motorsiklet bulundu.

Uygulamalar sırasında toplamda 38 araca 321.460 TL idari para cezası uygulandı. (RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.