banner2
Öne Çıkanlar Del Valle Mücahit Çitil Urfa 4. Ulusal Kitap Fuarı Şehit Seydo Kahraman Caddesi Şenocak Mahallesi

Şanlıurfa'da silah ve uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 5 adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, 12 adet tabanca gövdesi, 19 adet tabanca sürgüsü, 25 adet tabanca şarjörü, çok sayıda mermi ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şanlıurfa Valiliği’nden operasyona yönelik yapılan açıklamada; " Uyuşturucuyla insanlarımızı zehirleyenlere göz açtırmıyoruz. Emniyetimiz tarafından bu sabah 5 adrese düzenlenen operasyon sonucunda 5 kişi uyuşturucu maddeler ve silahlarla yakalanmıştır. Güvenli ve huzurlu bir Şanlıurfa için hep birlikte" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.