banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfa'da kavga: 3 Yaralı

Olay, gece saatlerinde Karaköprü ilçesi Narlıkuyu Mahallesi 11 Nisan Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunduğu belirtilen iki grup cadde üzerinde karşılaştı ve birbirine sözlü hakarette bulunmaları sonucunda kavga çıktı.

Bu sırada elindeki tüfeği ateşlemek isteyen bir kişiyle boğuşan başka bir kişi ise elindeki tabanca kabzasıyla tüfekli şahısın başına vurarak ateş açmasını engellemeye çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polisler tüfekli saldırganın elindeki silahı alarak şarjörünü çıkardı.

Kavgada silahın ateş almasıyla 3 kişi yaralandı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar M. Y. i ile N. Y. ve H. F.'nin ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kavgaya karışan 2 kişiyi gözaltına alırken olayla ilgili soruşturma başlattı.(RHA ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.