banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haber Urfa Haberleri

Şanlıurfa'da Kaçakçılık Operasyonu: 2 gözaltı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde gerçekleştirilen büyük bir kaçakçılık operasyonunda, piyasa değeri yaklaşık 1.250.000 TL olan kaçak eşyalar ele geçirildi. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) Şube ekipleri ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyon, Viranşehir ilçesindeki yol kontrol noktasında gerçekleştirildi. 


Yol kontrol noktasında durdurulan bir otomobilde yapılan aramada, çeşitli kaçak ürünler bulundu. Ele geçirilen kaçak ürünler arasında 49 adet cep telefonu, 4 adet akıllı saat, 3 adet bluetooth kulaklık, 30 adet şarj aleti adaptörü, 40 adet şarj kablosu, 280 adet elektronik sigara, 220 paket sigara ve 2 kilogram nargile tütünü yer aldı. Bu kaçak ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 1.250.000 TL olduğu belirtildi.


Araç içerisinde bulunan İ.Ç. ve İ.D., olay yerinde gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında benzer operasyonların sürdürüleceği ifade edildi.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.