banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Şanlıurfa'da hobi bahçeleri kuruluyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Haliliye ilçesinde bulunan Cumhuriyet Parkının yanında 180 Hobi Bahçesi evinin bulunacağı 20 bin metrekarelik hobi bahçesi ile 55 bin metrekarelik piknik alanını oluşturmak için proje çalışmalarına başladı.

60 Yaş üstü vatandaşların kullanımına sunulacak olan Hobi bahçeleri ile isteyen vatandaşlar bir yandan meyve ve sebze ekerken isteyenler de 55 bin metrekarelik piknik alanında kurulacak olan bisiklet ve koşu yolları, mescit, fitness alanı, çocuk oyun grubu, dinlenme ve torunlarıyla buluşma alanları, yeme-içme mekânlarını kullanabilecekler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile Şanlıurfa’nın nefes alması için geliştirilen projede vatandaşların doğa ile iç içe istedikleri tarımsal hobilere ulaşması sağlanacak. Tüm Şanlıurfalıların kullanabileceği Projede, barbekü alanları oturma gurupları da yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim bayram 4 yıl önce

Tamda istediğim hobi bahçesi balkonda olmuyor bu hobi bahçesi kiralıkmı satılıkmı bitanesini istiyorum nasıl olacak acaba nereye müracaat gerekli teşekkürler

Avatar
Mustafa aslan 4 yıl önce

Kiralıkmı

Avatar
hobi nedir yaa? 4 yıl önce

herkesin ağzında bir hobidir gidiyor. nerden öğrendiniz hobiyi filen. bunu düzgün yerli ve milli bir isim bulmak lazım. amerika mı bura, urfa urfa