banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haber Urfa Haberleri

Şanlıurfa'da 54 Kilo Skunk Ele Geçirildi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, şehirde gerçekleştirilen başarılı bir uyuşturucu operasyonunda 54 kilo Skunk maddesi ele geçirildi. Vali Şıldak, operasyonun detaylarını sosyal medya üzerinden duyurarak, halkı bilgilendirdi.

Bugün akşam saatlerinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda, 54 kilo Skunk maddesi güvenlik güçleri tarafından ele geçirildi. Aynı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir zehir taciri de yakalanarak gözaltına alındı.

Vali Şıldak yaptığı açıklamada, "Emniyetimizden Başarılı Bir Uyuşturucu Operasyonu Daha! Bugün Akşam Saatlerinde Yapılan Bir Çalışmada, 54 Kilo Skunk Maddesi Ele Geçirilmiş, 2 Zehir Taciri Yakalanarak Gözaltına Alınmıştır. İlimiz Sınırları İçerisinde Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına Karşı Seferberlik Anlayışıyla Çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.(RHA ajans)

Anahtar Kelimeler:
Skunk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.