banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Urfa Haberleri

Şanlıurfa'da 1 milyon lira değerinde kaçak cep telefonu ele geçirildi

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri başarılı bir operasyonla, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 99 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 92 adet telefon kılıfını ele geçirdi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan iki kişi ise emniyet güçleri tarafından sorgulanmaya başlandı.

Edinilen bilgilere göre, Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Görevlileri, rutin devriye görevi sırasında 35 metre üzerinde şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Araç içerisinde yapılan aramada, çeşitli marka ve modellerde toplamda 99 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 92 adet telefon kılıfı bulundu. Ele geçirilen cep telefonlarının piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olarak belirlendi.

Operasyonun ardından araçta bulunan iki kişi, Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyet güçleri tarafından sorgulanmak üzere karakola götürüldü. İfadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.