banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Vali Viranşehir

Şanlıurfa Büyükşehir Özel Kalem Müdürlüğüne Yeni İsim Atandı

Şanlıurfa'nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, göreve başlamasıyla birlikte yeni yönetim kadrosunu oluşturmaya başladı. Bu kapsamda, Sağlık Bakanlığı'nda önemli görevler üstlenmiş olan bürokrat Emrah Karaca, Gülpınar'ın belirlediği yeni özel kalem müdürü olarak atandı.

Şehrin idari yapısında önemli bir değişiklik yaratacak olan atama, Gülpınar'ın belediyedeki yönetim anlayışını ve önceliklerini yansıtması bakımından dikkat çekiyor. Yapılan açıklamalara göre, Emrah Karaca'nın tecrübeli ve donanımlı bir bürokrat olması, Şanlıurfa'nın belediye başkanı tarafından tercih edilmesinde etkili oldu.

Karaca, daha önce Sağlık Bakanlığı bünyesinde çeşitli kritik görevlerde bulunmuş, sağlık sektöründeki deneyimi ve başarılı çalışmalarıyla tanınmış bir isim olarak öne çıkıyor. Yeni görevinde, Şanlıurfa'nın kalkınma ve hizmet alanlarında belediye başkanına destek olacak olan Karaca'nın, şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.