banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Şanlıurfa Adliyesi Önünde Bıçaklı kavga: 5 yaralı

Şanlıurfa'da iddiaya göret mahkemede görülmekte olan bir tazminat meselesi sebebiyle iki aile arasında taşlı sopalı ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada her iki taraftanda çok 5 kişi yaralandı. Olay sonrası bölgeye ve hastaneye çok sayıda sağlık ekibi ve Polis sevk edildi.

Olay, öğleden sonra Şanlıurfa Adliyesi'nin bahçesinde meydana geldi. Şanlıurfa Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen bir tazminat davasından çıkan iki grup kavga etti.Çıkan kavgada, Adem Ç., İbrahim G., Mehmet G., Hüseyin G. ve Aydın G. bıçakla yaralandı. Jandarma ile polisin müdahale ettiği kavgada yaralananlar, ambulansla hastanelere kaldırıldı. Kavgaya karıştığı tespit edilen kişilerden bazılarını gözaltına alan polis, soruşturma başlattı.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.