banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor

Milletvekili Aday Adayı Pakır’dan Bozova ve Hilvan İlçelerine Çıkarma

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Aday Adaylarının içinden en verimli çalışmaları sürdüren Ekonomist Yazar Mustafa Pakır yaptığı ziyaret ve temaslarla adeta meydan okuyor. Başvurusunun ilk gününden bugüne kadar gerçekleştirdiği temaslarla hem genel merkezde hem de il teşkilatında kendinden söz ettiren Pakır, bugünde Bozova ve Hilvan İlçelerine çıkarma yaparak destek istedi, esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinledi.
Vatandaşların Teveccühü ile Karşılandı
Güne Bozova Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ile başlayan Milletvekili Aday Adayı Pakır, İlçe Başkanı Eczacı Süleyman Deveci ile ilçe sorunları ile ilgili istişare ettikten sonra Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Taşçı ziyaret edip ilçe muhtarlarının sorunlarını not aldı. İlçede esnafları da ziyaret eden Pakır, vatandaşların teveccühü ile karşılandı. Birçok noktaya gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından ilçeden ayrılan Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ekonomist Yazar Mustafa Pakır, temaslarına Hilvan ilçesiyle devam etti.
Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir’’ı makamında ziyaret eden Ekonomist Yazar Pakır, süreç ile ilgili sohbette bulunarak desteklerini istedi. İlçe Başkanı Cidir ise ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek mecliste sizin gibi hizmet insanlarına ihtiyaç olduğunu belirterek destek verdi.
Pakır heyetiyle beraber ilçe merkezinde ziyaretlerine devam etti.

63 Olay Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.