banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Viranşehir Eyyübiye Diyarbakır

Kaza yapan Fidan Hümeyra bebek kurtarılamadı

Kaza önceki gün Adıyaman- Şanlıurfa karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana gelmişti. Kadir Bilir (33) yönetimindeki 02 AS 640 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole devrildi. Kazada, Bilir'in annesi Fatma (67) ile babası Ali (66), eşi Esma (31) ve 1 yaşındaki ikiz çocukları Muhammed Yusuf ve Fidan Hümeyra Bilir yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Fidan Hümeyra Bilir, bu sabah doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Fidan Hümeyra bebeğin cenazesi otopsi için morga konuldu. Tedavisi süren diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.