banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suriye PKK

Karaköprü Gençlik Merkezinden yılsonu sergisi

Karaköprü Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kurslarda yapılan çeşitli sanat eserlerinin tanıtımı için gerçekleştirilen yılsonu kültür ve sanat sergisi 30 Aralık 2021 tarihinde Karaköprü Gençlik Merkezi sergi salonunda gerçekleştirildi.

Açılışa katılanlar  Vakıflar Bölge Müdürü Mehmet Ali Palalı, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Emre Yaşar, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Karaköprü Halk Eğitim müdürü Fevzi Çelik'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Sanat  sergisinde fotoğraf Filoğrafi, resim ve bbru sanatı eserlerinin sergilendiği etkinlikte müzik şöleni ile beraber  sergilendi. Gençlerin büyük bir heyecanla sergilediği eserler ziyaretçiler tarafından büyük beğeni gördü. Açılış sonrası katılımcılara Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Kırıkçı tarafından teşekkür edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.