banner2
Öne Çıkanlar Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Del Valle Mathias Ross Jensen Mücahit Çitil Abdurrahim Karakoç Kimdir

Jandarma  Ceylanpınar, Akçakale ve Harran'da Göaz Açtırmıyor 26 kişi yakalandı

Konu ile ilgili olarak Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: 

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Ceylanpınar, Akçakale, Harran ilçeleri sınır bölgelerinde (251) Jandarma personelinin katılımı ile 26 Eylül-02 Ekim 2023 tarihleri arasında icra edilen “Göçmen Kaçakçılığını Önleme ve Huzur operasyonu icra edilmiştir.

İcra edilen operasyon neticesinde;
(26) Çeşitli suçlardan aranan şahıs,
(6) Göçmen kaçakçılığı organizatörü,
(69) Düzensiz göçmen,
(10) Tahditli göçmen,
(25) Adet çalıntı motorsiklet,
(6) Adet hacizli araç,
(3) Adet göçmen kaçakçılığında kullanılan araç,
(12) Adet tescilsiz araç,
(270) Kg. kaçak çay,
(3) adet gümrük kaçağı malzeme ele geçirilmiştir.
(123) Araç trafikten men edilmişti,
            (1.043.665) TL idari para cezası uygulanmıştır. 
       Yakalanan şahıslar adli makamlara sevk edilerek, düzensiz göçmenler Şanlıurfa İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

     Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Kapsamında operasyonel faaliyetlere hız kesmeden azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.
     Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.