banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Hastane önünde silahlı çatışma: Yaralılar var

Aralarında husumet bulunan iki grup hastanede karşılaştı. Silahlar çekilince ortalık savaş alanına döndü. Çok sayıda yaralı var.


Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Önünde akşam saatlerinde bilinmeyen nedenle silahlı kavga çıktı.

Olay, akşam saat 21.00 sıralarında Haliliye ilçesi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, husumetli iki aile Hastane önünde karşılaştı. Silah ve Bıçakların kullanıldığı kavgada çok sayıda yaralıların olduğu öğrenildi.

Hastane kantini önünde karşılaşan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada Kurşunlar çevrede bulunan araçlara isabet ederken şahıslar ve yaralılar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri sevk edildi.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.