banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Cinayetin zanlıları adliyeye sevk edildi

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bir kişinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan üç şüpheli Şanlıurfa Adliyesi’ne sevk edildi.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bir kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin ise yaralandığı akraba kavgasının zanlıları adliyeye sevk edildi


Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saatlerinde Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Hacı Bayram Mahallesinde yaşandı. Daha önce aralarında husumet bulunan amca çocukları arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada pompalı tüfekle vurulan Mahmut Güleli, Aziz G., Ayşe G. ve Mehmet G. yaralandı. Olay yerine giden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Mahmut Güleli kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kavga ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, Aziz G., Halil G. ve Mehmet G.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, zırhlı araçlarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Çelik yelek giydirilen zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.