banner2
Öne Çıkanlar toz Douglas Tanquee Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy kayıkhane ÇATAK tesisleri

Büyükşehir Kent estetiğini ön planda tutuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çevresel faktörlerden kaynaklı deforme olan demir korkulukları revize edip boyama işlemleri gerçekleştirerek daha güzel bir görünüme kavuşturdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel estetik çalışmalarına devam ediyor. Başkan Beyazgül’ün kent estetiğiyle ilgili direktiflerini uygulama alanlarına yansıtan ekipler dalgeç, köprülü kavşak ve altgeçitlerde demir korkulukları kent estetiğine uygun olarak boyadı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti her açıdan turizme hazırlamaya devam ediyor. Görüntü kirliliğine müsaade etmeyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri altgeçit ve köprülü kavşaklarda bulunan demir korkulukları kent estetiğine uygun olarak revize ediyor.

Çevresel faktörler nedeniyle deforme olan ve rengi solan korkulukların bakım ve onarım çalışmalarını yapan ekipler ardından boyama işlemlerini de gerçekleştirerek şehre estetik bir görünüm kazandırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.