banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Birecik'te uyuşturucu operasyonu: 2 kişi gözaltına alındı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucu iki şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli İ.C.'nin üst ve ikamet aramalarında çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Operasyonda, 3 parça halinde toplam 57 gram metamfetamin, 2 kök hint keneviri ve 2 adet el telsizi bulundu. Şüpheli İ.C.'nin ayrıca 20 farklı dosyadan dolandırıcılık suçundan arandığı tespit edildi. Bu kapsamda İ.C. hakkında uyuşturucu madde imal etme suçundan mevcutlu olarak tahkikata başlandığı belirtildi.

Operasyon sırasında İ.C.'nin ikametinde bulunan M.T. isimli şahıs hakkında ise uyuşturucu madde kullanma suçundan işlem yapıldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.