banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Messi’ye rakip PTT 1 Ligde Haftanın Hakemleri açıklandı Alman İmparatoru Kısas

Bakan Bekir Pakdemirli'den Şanlıurfa'ya Sürpriz Ziyaret

Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli 'nin Şanlıurfa ziyareti ile ilgili daha önce bir açıklma yapılmazken Bakan Pakdermirlinin beraberindeki heyet ile Havaalanında karşılayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin sosyal medya hesabından ziyaret ile ilgili paylaşımda bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Başkanı Bahattin yıldız ile birlikte GAP hava alnında Bakan Bekir Pakdermirli'yi karşılayan Vali Abdullah erin, konu ile ilgili sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşımda bulundu: "Bir dizi ziyaret ve temas için ilimizi teşrif eden Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli ve beraberindeki heyeti havalimanında karşıladık" dedi.

Havaalanında karşılanan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, TİGEM Ceylanpınar Sulama Projesi"nin açılışını yapmak üzere Ceypanpınar'a geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.