banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Rafael Camilerimiz kiliseleri andırıyor Karaköprü’de İsmar tepkisi

Asfalt yüklü kamyon alevlere teslim oldu

Şanlıurfa’da seyir halindeki bir kamyon bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Kullanılamaz hale gelen kamyonda ölen ve yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, Mürsel Bilen’in kullandığı 21 DS 832 plakalı asfalt yüklü kamyon, Siverek – Şanlıurfa karayolunda bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Araçtaki yanmayı fark eden sürücü, kamyonu yol kenarına çekti. Durumu itfaiye ekiplerine bildiren sürücü, yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, yangına müdahale etti. Kamyonun kullanılamaz hale geldiği yangın nedeniyle ulaşıma kapanan yol, tekrardan trafiğe açıldı.(Ruha Haber Ajansı)

Anahtar Kelimeler:
Kamyon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.