banner2
Öne Çıkanlar Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Del Valle Mathias Ross Jensen Mücahit Çitil Abdurrahim Karakoç Kimdir

Akçakale'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün narkotik suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Toplamda 27.88 gram metamfetamin, 17.67 gram esrar ve 1.20 gram esrar tohumu bulundu. Bunun yanı sıra, 7 adet sentetik ecza da operasyonlar sonucunda ele geçirildi.

Operasyonlar sırasında ayrıca 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 3 adet tabanca gövdesi, 4 adet tabanca sürgüsü, 2 adet kabza parçası ve çeşitli tabanca parçaları da ele geçirildi.

Operasyonlar sonucunda İ.A, A.K ve A.H isimli üç şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.