banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Yeşil kart yeni yerinde
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız

AB Sürecinde Şanlıurfa'yı tanıtma Derneği Başkan Yardımcısı Hilmi Çakmak; "Sağlık Bakanlığı'na bağlı olan Yeşil kart dairesinin yeni taşınmış olduğu ŞUTİM yerini ziyaret ederek yeni yapılan binanın şimdilik Şanlıurfa için çok uygun olmasa da idare ettiğini ve yine de emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziyaret esnasında AB Sürecinde Şanlıurfa'yı tanıtma Derneği Başkan Yardımcısı Hilmi Çakmak şunları söyledi…

Türkiye’nin en çok yeşil karta sahip olan Şanlıurfa gibi bir ilin yerinin daha önce hizmet vermiş olduğu yerin adeta bir bakkal dükkânını andırdığını ve yerin uygun olmadığını biz dernek olarak gerekli makamlara yapmış olduğumuz müracaat ile bildirmiştik ve nihayet yeni yerine taşınan yeşil kart idaresi hizmet binasının şimdilik iyi olduğunu en azından hem çalışanlar hem de buraya gelen vatandaşların mağdur olmayacağını. Dedi…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.