banner2
Öne Çıkanlar Galatasaray Ahmet Fidancı kayıt Hürriyet HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş AK Parti

Viranşehir'de Yoğun bakım sayısı artıyor

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz “Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Viranşehir ilçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ettik.

Viranşehir Devlet Hastanemiz 200 yataklı bir hastane vatandaşların kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri ve Sağlık hizmet sunumundan tam kapasite ile faydalanabilmeleri için çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Bugünde Hastanemizin tüm bölümlerini inceledik. Başkanlarımız, kadın doğum uzmanı ve Yeni doğan uzmanımızla birlikte Kadın Doğum ve çocuk klinikleri yoğun bakımlar yerinde değerlendirmeler yaptık.

Viranşehir Devlet Hastanemiz 200 yataklı bir hastane yatak kapasitesini 250 yatağa çıkarıyoruz. Bakanlık düzeyinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu şekilde personel pdc oranında artış olacaktır.

Yeni doğan yatak sayısı artırılması için çalışmaları başlatıyoruz Viranşehir devlet hastanesinde yeni doğan yatak sayısını 20 yatak kapasitesi arttırıyoruz.

Anne ölümler bebek ölümlerini azaltmak adına hem kadın Doğum hem yenidoğan alanında takiplerimiz devam edecek ve ekiplerimiz sahada olacaklardır.

Nrp eğitimleri devam edecek çocuğa eli tüm personel bu eğitimleri almaları konusunda çalışmalarımız devam edecektir

İl merkezinden eğitimli tecrübeli ebe göndererek burada kadın doğumda olan ebelerimize eğitmeleri konusunda çalışmalarımız olacaktır.

Yeni doğan da çalışan temizlik personellerinden hekimlere kadar tüm personellere eğitim vereceğiz.

Solmaz; Acil servis hizmetlerini değerlendirerek yapılacak revizyonla ilgili yürütülen çalışmalar ve Polikliniklerin dizaynı konularında fikir alışverişinde bulunduk. Fizik tedavi hizmetleri, Trsm hizmetleri için yapılan çalışmaları değerlendirdik. Ketem, gebe okulu,Evde Sağlık hizmetleri ve yataklı birimleri ziyaret ettik.

Endoskopik ünitesi kurulması için çalışmalar başlattık.

Çocuk servisinde yaptığımız revizyon çalışmaları sonucu 40 yatak kapasite olan Çocuk servisi 80 yatak kapasitesine çıkardık.

İlçe Hastanelerini Güçlendirerek ilçeden merkeze hasta sevki olmaması için çalışmalarımız sürüyor.

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz Muayene olmaya gelen Hastalara geçmiş olsun dileklerini sundu. Viranşehir devlet hastanesi ziyaretinde İlçe Sağlık Müdürü Dr. Maksut Hakan Demiryeri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.