banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Hilvan 50 Yataklı Hastanesi Mart’ta hizmete girecek

İlçede yeni yapılan Devlet Hastanesi 50 yatak ve içinde daha önce Hilvan eski Devlet hastanesinde bulunmayan bir çok bölüm yer alacak. Yeni Hastanenin hizmete girmesi en çok ilçede bulunan diyaliz hastaları sevinecek. İlçede mevcut Devlet Hastanesinde diyaliz makinasının bulunmaması nedeniyle diyaliz hastaları tedavi için Şanlıurfa’daki hastanelere gitmek zorunda kalıyor.

Yeni yapılan Hastanenin faaliyete girmesiyle birlikte ilçe halkının sağlık konusundaki birçok sorununun da ortadan kalkacağı belirtiliyor. Bunun yanında ameliyat, KBB, Göz, Ortopedi, Diş, Genel Cerrahi ile Anestezi Uzmanı doktorlarının yanı sıra, hasta ve hasta yakınların rahat edebileceği bahçesi ve otoparkı da bulunacacağı belirtiliyor.

Hilvan-Diyarbakır Karayolunun 2. Kilometresinde yer alan Hatanenin hizmete girmesiyle ilçe halkı için bir çok sağlık sorunun ortadan kalkacağı belirtiliyor. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.