banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfa’da 1 fırın Kovid-19 dolayısıyla karantinaya alındı

 Şanlıurfa’da Valilik kararıyla Haliliye İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesi 2244. Sokakta faaliyet gösteren bir pide fırını çalışanlarınca maske takılmaması, sosyal mesafe kuralına dikkat edilmemesi, pozitif çıkan vakanın diğer çalışanlar ile yakın temaslı olması ve bilim kurulu önerilerine uygun çalıştırılmaması nedeniyle fırın çalışanlarının karantinaya alınarak fırında üretime 14 gün süreyle ara verilmesine karar verildi.

mask
-
+
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 salgınına karşı Şanlıurfa’da tedbirler üst safhaya çıkarıldı.

İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun 56 nolu kararına göre, Valilik kararıyla Haliliye İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesi 2244. Sokakta faaliyet gösteren bir PİDE FIRINI çalışanlarınca maske takılmaması, sosyal mesafe kuralına dikkat edilmemesi, pozitif çıkan vakanın diğer çalışanlar ile yakın temaslı olması ve bilim kurulu önerilerine uygun çalıştırılmaması nedeniyle fırın çalışanlarının karantinaya alınarak fırında üretime 14 gün süreyle ara verilmesine karar verildi.

 Konuyla ilgili İl Hıfzıssıhha Kurulu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“3. Haliliye İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesi 2244. Sokakta faaliyet gösteren bir PİDE FIRINI çalışanlarınca maske takılmaması, sosyal mesafe kuralına dikkat edilmemesi, pozitif çıkan vakanın diğer çalışanlar ile yakın temaslı olması ve bilim kurulu önerilerine uygun çalıştırılmaması nedeniyle fırın çalışanlarının karantinaya alınarak fırında üretime 14 gün süreyle ara verilmesine karar verilmiştir.”

Anahtar Kelimeler:
Kovid19
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.